11.03.2014

Dato Siti Nurhaliza dan Lea

Salam semua pembaca,


Ahad pertama di bulan November Lea bermula dengan tugas sebagai pengadil Pertandingan Bola Jaring Piala Pusingan YB Adun Kota Damansara. 


Kita kan sedia maklum, hari Ahad adalah hari untuk berehat bersama keluarga. Betul, mengambil kira ini adalah peluang Lea untuk menambah ilmu dalam bidang kepengadilan bola jaring, Lea terima tawaran kak CT Fiza untuk hadir. 


Bertugas di gelanggang A bersama Datin Norazah Abdullah aka kak Azah memang best. Tak sangka kami akan bertugas tanpa henti untuk 23 permainan berterusan. 


Ini satu cabaran. Lea memang boleh buat sesuatu jika tercabar sehabis baik. Yang penting berani dan tahan maki. 


Apapun, kami semua gembira. Dapat kenal kawan-kawan baru. Dan yang paling mengujakan Lea ialah peserta-peserta terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat. 


Dengan semangat kesukanan, mereka berjuang habis-habisan. Penyokong bersorak. Dalam pada itu, ada juga yang beri kata-kata semangat kepada pengadil. Agaknya, nampak benor pengadil ni kepenatan. 


Terima kasih penganjur, jemput Lea. Beri kepercayaan kepada Lea. Pada kak Azah, Nurul Asmaq dan abag Safar, terima kasih kerana memberi tunjuk ajar kepada Lea. 


Banyak lagi Lea perlu belajar. Love..

Tetamu VIP - Dato Siti Nurhaliza yang dibawa oleh Fafau aka Fara Fauzana. Walaupun kami busuk, Dato tetap cun. 


Warna rasmi pengadil bola jaring ialah putih. Lea lebih rasa berkeyakinan untuk berlari apabila memakai Premium Beautiful. No more goyang-goyang ok. 

Barisan pengadil - 
Abg Safarudin, Nurul Asmaq, Kak Azah dan Lea
Jaringan mula oleh Fara Fauzana sebagai simbolik majlis perasmian. 
Pose with Fara Fauzana sebelum kami bertugas. 
Dato CT  dan Fafau dah nak balik. Lea kejar-kejar nak amek gambar jugak. Thenk you. 

0 comments:

Post a Comment