LEMPENG OMPUTIH A PIE THING


Nak cari tempat baru untuk minum petang? Ada ada. Jom cuba A Pie Thing. Kalau anda nak cari guna waze, boleh salin dan tampal sahaja koordinat ini 3.134658, 101.624499. Penting ni, suami saya paling penting minta koordinat, katanya senang orang nak cari. 

Sama ada anda nak makan kat sini atau bawa balik, mana-mana pun boleh. Boleh makan di ruangan dalam atau luar, mana-mana yang anda suka. Kami? Kami berdua lebih suka bawa balik. Suka makan sambil tengok movie. 

Jangan lepaskan peluang untuk datang merasa pie terbaik ini. Walaupun selama ini lea hanya kenal lempeng sahaja,tapi lempeng omputih pun sedap juga. 

xoxo.daaaa


 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,


Jika anda peminat pie atau tidak pernah ada pengalaman makan pie yang sedap, anda patut cuba. Ada banyak jenis pie. Dan yang paling, pie kat sini ada topping tambahan. 



 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,



 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,


 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Order memang kerja Abe, sebab kalau saya yang order, alamatnya, benda lain yang dapat. 

 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Sebab take-away, kene tunggu dalam 5 hingga 10 minit

 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Cheesy Chicken - Pie pilihan Abe

 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Cheesy Chicken dah letak topping mash potato dan kacang pea. Kalau saya tak salah rasa. 

 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Nampak menyelerakan tak? Nyum-nyum

 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,


 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Blue Forest isinya blueberry jem


 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Yang ini kami pilih ice cream dan kedai ini hanya sediakan perasa vanilla sahaja. 

 A PIE THING, PIE, PIE TERBAIK,
Terbaik. Kedai ini pun masuk dalam Trip Advisor 

No comments