MADIHAH SPORT PANTS


Bila Abe dah mula tegur, seluar track saya ketat, dah mula lah menggelabah. Nak cakap, seluar tu dah kecik, kang Abe amek penimbang, saya lari dulu. Then, untuk memastikan tiada lagi teguran yang sama saya jumpa MADIHAHSPORTPANTS. Scroll kat instagram. Seluar ada skirt. Abe kata, cubalah dulu. Saya terus order, untung-untung boleh pakai masa larian ASEAN RIDES NIGHT RUN 2015 nanti. 

Maka, bungkusan pun diterima. Saya tak sangka boleh sampai cepat. Dan ... tadaaa.. saya dah pakai. Ini spect pakaian yang Abe lepaskan saya pakai untuk larian. Abe lepas, saya pun lega. Seluar yang memang selesa. Hahahha... bukan seluar bagi kita lari laju tau. Tak panas. Cukup selesa. Abe cakap, ada harapan nampak kurus bila pakai seluar cenggini. 




Abe kata, "macam ni OK"


Tuan tanah belaja gambar repost MADIHAHSPORTPANTS


Macam mana nak beli? Tak suka scroll Instagram, sila hubungi : 

MADIHAH SPORT PANTS
NO TEL : +6018 9088185
Whatsapp / Call 

Jika dah hantar mesej, harap bersabarlah menunggu balasan. Maklumlah, ramai pembeli dan itu satu-satunya nombor yang digunakan. Bagusnya, cik puan Madihah ni akan update stock apa yang ada dan tak ada. Tak adalah anda kecewa menangsi kat tepi bucu katil. 

Saya sudah, anda bila lagi. Cuba satu, pasti nak tambah lagi satu. 

Antara warna yang disediakan. Pilihlah apa saiz yang sesuai dengan saiz badan anda.
Kalau anda nak baca feedback dari pelanggan-pelangan MADIHAHSPORTPANTS ni, boleh tengok di instagram. Kene bacalah juga kan, kurang-kurang ada ilmu sedikit sebelum membeli.

Saya ni kelompok rendang-rendang, maka kene lipatlah sikit seluar tu kat bawah. Still, masih lagi boleh berlari dalam keadaan selesa. Mungkin saya akan alter sedikit, sebab tak mungkin boleh tinggi lagi. Segini pun dah cukup.

Kepada cik puan MADIHAHSPORTPANTS, saya mendoakan kejayaan team cik puan. Semoga terus suksess di masa-masa akan datang. Pssssttt... jenis kain seluar ni, membuatkan anda TERPAKSA KURUS tau. Ekekekke... dah mula lah tu tergoda bila cakap kurus kan? Haaa... gitu orang perempuan. Pantang !!! 

Kudos !!!





No comments