NASI LEMAK SPIDERMAN


Dah rasa? Saya pun belum sempat rasa. Hari tu saya balik Kelantan kot. Patutlah ada rasa nak pi tengok Stadium. Tapi, tak ada jodoh nak jumpa.  Agaknya, masa tu belum lah viral sangat kat FB. Tak pun, memang dah viral Nasi Lemak Spiderman  ni, cuma saya aje yang tak sempat nak scroll news feed yang ada kat FB. 


NASI LEMAK SPIDERMAN , spiderman, nasi lemak, leamustafa.com


NASI LEMAK SPIDERMAN , spiderman, nasi lemak, leamustafa.com


NASI LEMAK SPIDERMAN , spiderman, nasi lemak, leamustafa.com


Nasi lemak 2 ringgit. Sapa tak nak? Wow..!!!  Lepas ni boleh buka cawangan baru yer. Bro, terbaik lah pakai costum Spiderman. RM500 kot harga. Boleh pakai lama ni. Tahniah, pemikiran yang keluar dari kotak. Memang luar biasa. 

Walaupun saya belum merasa makan nasi lemak ni, saya doakan semoga perniagaan anda berjaya. Serius, idea yang segar. Mungkin lepas-lepas ni, akan ada lah Darth Vader, atau Storm Trooper pulak join Spiderman. 

Spiderman, jangan mudah putus asa. Kuatkan semangat. Orang jujur akan berjaya. 


Sumber gambar : Google. Terima kasih ye. 

No comments