1.03.2017

Projek Kita

Dapat juga saya dan dua orang kawan siapkan modul Nota Berpandu Pendidikan Islam Tingkatan 5. Inilah Projek Kita. Sejujurnya, ini adalah usaha Pn Jamilah dari SMK Aminuddin Baki, KL. Beliau susun modul ini mengikut tajuk tingkatan 5, dan selitkan soalan-soalan SPM yang leps-lepas.  Saya dan Pn Hosniyati  pula uruskan cover, pra kata dan hantar fotokopi di kedai. 

Meskipun buku ini hanya, kami buat fotokopi sendiri, tidak ada kena mengena dengan mana-mana pencetak atau kedai buku, harapan saya, jika ada yang guna dan mahu buat fotokopi, janganlah dibuat muka depan yang asal. Itu harapan kami. Saya tahu, kita mungkin pandang rendah pada usaha orang lain, dengan anggapan , kita boleh buat sendiri. Tapi jangan perlekehkan. Jika berminat, jangan segan silu, hubungi kami, dan kami akan hantarkan. 


Kekalkan lah mana yang ada. Ini adalah usaha kami sendiri, untuk anak-anak murid kami sendiri. Mungkin nampak seperti tidak bernilai. Sebenarnya, sangat berguna. 

Untuk bantu anak murid kita, dan bantu kita, para guru. 
3 comments:

 1. As salam Lea. B`minat nk beli rumah apartmentd kota dmsara. Emel sy :
  Jobdone9966@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum Cikgu.. saya mohon HLP 2017, ada kesukaran utk format proposal Dan check lists docs. Mohon pencerapan cikgu.mohon emel ke ilyaalias@yahoo.com

  ReplyDelete
 3. assalamualaikum... saya juga memohon untuk HLP 2017, turut menghadapi kesukaran yang sama seperti saudara/saudari diatas. Mohon jasa baik ustazah jika berkelapangan & tak keberatan untuk emel bahan yang diperlukan terutamanya format proposal dan juga check list.

  emel : syafiqaffandy88@gmail.com

  Terima kasih.

  ReplyDelete